• Bestelling afhalen in de winkel
  • Gratis levering Nederland vanaf 75,-
  • Voor 16:00 besteld vandaag verzonden
  • Gratis retourneren in de winkel

Natuurlijk kunnen we niet praten over onze passie voor fietsen zonder ons fantastische team te introduceren. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk gepassioneerde fietsers en experts op het gebied van racefietsen, MTB’s en gravelbikes.

Ons team bestaat uit fietsliefhebbers die altijd voor je klaar staan om je te adviseren bij de aankoop van een nieuwe fiets, het onderhoud van je huidige fiets, de stijlvolste fietskleding of gewoon voor een gezellig praatje. Voor ons gaat persoonlijk contact en service van hoge kwaliteit namelijk hand in hand. Daarom hebben al onze medewerkers ruime kennis en ervaring op het gebied van fietsen en luisteren ze graag naar jouw specifieke fietswensen.

Maar wie zijn nu eigenlijk die fantastische teamleden waar we het over hebben? Bij John Knoops vind je een diverse groep van fietsfanaten. Sommigen hebben al 35 jaar ervaring in het vak, terwijl anderen nog elke week naar school gaan. Maar bijleren doen ze nog steeds allemaal! We hebben racefietsliefhebbers en fanatieke mountainbikers in ons team, maar één ding hebben we allemaal gemeen: onze passie voor fietsen.

Meer weten? Maak alvast virtueel kennis. Hieronder stellen ze zich aan je voor! Maar kom zeker ook eens langs in onze fietsenwinkel in Mierlo. Ons team kan niet wachten om ook jou persoonlijk te ontmoeten en je te helpen met al jouw fietsvragen!

Een hechte ploeg

John
John

Bedrijfsleider en verkoop

Puk
Puk

Assistent bedrijfsleider en verkoop

Peet
Peet

Mecanicien

Martijn
Martijn

Mecanicien

Yorick
Yorick

Mecanicien

Edwin
Edwin

Mecanicien

Tom
Tom

Verkoopmedewerker

Kiki
Kiki

Marketing & Eventmanagement

Beau
Beau

Fotograaf