• Bestelling afhalen in de winkel
  • Gratis levering Nederland vanaf 75,-
  • Voor 16:00 besteld vandaag verzonden
  • Gratis retourneren in de winkel

Bij John Knoops staat het leveren van de perfecte service en de ultieme fietsrit voorop. Wij zijn namelijk gepassioneerd over onze wielersport en delen deze passie graag met onze klanten. Onze fietsevenementen zijn daarbij van groot belang. Daarom organiseren wij regelmatig fietsevenementen waarbij we samen op fietstocht gaan. In 2024 staan er weer diverse mooie fietsevenementen op de planning en wij nodigen jou graag uit om daarbij aanwezig te zijn.

Onze focus ligt niet alleen op het leveren van de beste fietsuitrusting en fietsaccessoires. Wij vinden het minstens zo belangrijk dat onze leden de complete fietsbeleving ervaren via onze evenementen. Dat begint bij samen op de fiets stappen, tussendoor genieten van een heerlijke kop koffie en na afloop een warme kop soep. Op deze manier leer je niet alleen andere mensen kennen, maar deel je ook je passie voor de wielersport met anderen. Hier ontstaan vriendschappen voor het leven!

Dus ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging op de fiets? Wil je jouw passie voor de wielersport delen met andere fietsfanaten? Dan ben je bij de evenementen van John Knoops aan het juiste adres. Check hieronder de laatste events en schrijf je nu in voor onze fietsevenementen vanuit onze winkel. Ben je geïnteresseerd in fietsevenementen in het buitenland, klik dan hier om ons reisaanbod te bekijken. Ervaar zelf de complete fietsbeleving. Of je nu komt voor de mooie fietsroute, de gezelligheid of de uitdaging, bij deze evenementen beleef je het allemaal. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen tijdens één van onze fietsevenementen!

Upcoming events - EINDHOVEN

First EHV Ride

Zaterdag 20 april vertrekken we voor de eerste keer vanuit de Steentjeskerk in Eindhoven!

Sunday Funday

Zondag 21 april – Afsluiting van de feestweek!

Ride with Pas Normal Studios

Zaterdag 24 mei ontvangen we onze vrienden van Pas Normal Studios.

Upcoming events - MIERLO

Cappuccino Ride

Zaterdag 18 mei

Binnenkort meer informatie!

The Longest Day Ride

Donderdag 20 juni

Binnenkort meer informatie!

Sluit jij aan bij de gezelligheid?