PASSIE SINDS 1984

JOHN KNOOPS IS AL 35 JAAR EEN BEGRIP IN DE REGIO – EN VER DAARBUITEN.

Wij delen jouw passie voor fietsen – en dat merk je direct zodra je onze winkel binnenkomt. We hebben het meest uitgebreide assortiment race-, MTB- en trekkingfietsen in de regio en voeren alle merken exclusief. Sportieve fietsers kunnen hun hart ophalen: hier staat het neusje van de zalm, klaar voor een (test)rit.

John, Puk en Thijs zijn zelf fietsliefhebbers in hart en nieren. Zij weten wat jou beweegt én wat je nodig hebt voor een mooie rit. Heb je zin in koffie? Neem een kopje. Dan horen we graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Onze passie

WERKPLAATS

DE KEUKEN VAN ONZE WINKEL

Een reparatie of een onderhoudsbeurt: je kunt het met een gerust hart overlaten aan Peet, Martijn en Willem. Zij kennen de techniek van alle merken van haver tot gort. Veel onderdelen hebben wij op voorraad, zodat je nooit lang hoeft te wachten. Want we snappen dat je het liefst morgen weer op de pedalen staat.

Onze passie

Bianchi Store

EEN LUST VOOR HET OOG

Onze Bianchi-shop is uniek – een luilekkerland voor de echte fan. Bianchi-fietsen herken je direct aan hun opvallende kleur ‘celeste’, ‘the color of legends and dreams’. Te dromen valt hier genoeg: de nieuwste modellen voor racing en cross country staan er te glimmen. We vertellen je er graag alles over.

Onze Passie

Equipe Girona

JOHN KNOOPS GOES INTERNATIONAL

Equipe is een guesthouse/ bnb van 350 m2 gebouwd in 2001 en volledig gerenoveerd in 2018 met zwembad en (fiets)garage. We bieden premium & persoonlijke verblijf voor sports & activititeiten als fietsen en trail running.

Onze passie

Koffie corner

STERKE KOFFIE, STERKE VERHALEN

Moet je wachten op je reparatie? Wil je even wat lezen? Heb je een afspraak met iemand van ons team? Of raak je aan de praat met een andere klant die jouw passie voor fietsen deelt? We schenken graag een kop koffie voor je in (en aan het eind van de dag kan dat zelfs een biertje zijn).