PASSIE SINDS 1984

JOHN KNOOPS IS AL 35 JAAR EEN BEGRIP IN DE REGIO – EN VER DAARBUITEN.

Wij delen jouw passie voor fietsen – en dat merk je direct zodra je onze winkel binnenkomt. We hebben het meest uitgebreide assortiment race-, MTB- en trekkingfietsen in de regio en voeren alle merken exclusief. Sportieve fietsers kunnen hun hart ophalen: hier staat het neusje van de zalm, klaar voor een (test)rit.

Ons gehele team is fietsliefhebber in hart en nieren. Zij weten wat jou beweegt én wat je nodig hebt voor een mooie rit. Heb je zin in koffie? Neem een kopje. Dan horen we graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Onze passie

Werkplaats

HET KLOPPENDE HART VAN ONZE WINKEL

Een reparatie of een onderhoudsbeurt: Je kunt het met een gerust hart overlaten aan Peet, Martijn, Yorick, Edwin of Tom. Zij kennen de techniek van alle merken van haver tot gort. Wij doen ons best je zo snel mogelijk te helpen. Want we snappen dat je het liefst morgen weer op de pedalen staat.

Haal- en brengservice

Om te laten zien dat we Shimano’s kwaliteitslabel waardig zijn, doen we voor onze klanten altijd een trap extra. Zo halen we de fiets desgewenst thuis op bij klanten binnen een straal van dertig kilometer. En na de servicebeurt brengen we hem uiteraard weer keurig terug. Totale ontzorging dus. Bij onderhoud hanteren we heldere standaardpakketten, zodat je vooraf precies weet wat bij onze werkzaamheden is inbegrepen en wat niet.

Originele onderdelen

Bij ons geen ‘zesjescultuur’. We weten als geen ander hoe vervelend het kan zijn als een schakelsysteem niet direct reageert of als remmen piepen en niet optimaal functioneren. We werken bij het onderhoud met originele componenten. Dit om perfecte werking tegaranderen. We hebben deze onderdelen ruim op voorraad. Zo kun je snel weer met je mountainbike door de Lieropse bossen of met je racefiets kilometers vreten in Zuid-Limburg.

Werkplaats John Knoops

SHIMANO SERVICE CENTER

Zou er net als in de wielerwereld een competitie voor monteurs bestaan, dan zou John Knoops vast en zeker in de World Tour uitkomen. Onze technici hebben uitgebreide productkennis en schaven die steeds bij. Ze werken in een professionele werkplaats met originele onderdelen en zijn bovenal bezeten van fietsen. Niet voor niets heeft Shimano onze zaak gecertificeerd als officieel Shimano Service Center.

Onze technici volgen meermaals per jaar trainingen van Shimano, zowel online als bij Shimano in huis. John Knoops’ team is zo altijd als een van de eerste bekend met de nieuwste technologieën en productinnovaties. Voor al je vragen over elektronisch schakelen met Shimano Di2, de gravelspecifieke GRX-groepset en hydraulische schijfremmen op racefietsen kun je vertrouwen op het antwoord van de monteurs uit onze werkplaats.

Onze passie

BIANCHI STORE

EEN LUST VOOR HET OOG

Onze Bianchi-shop is uniek – een luilekkerland voor de echte fan. Bianchi-fietsen herken je direct aan hun opvallende kleur ‘celeste’, ‘the color of legends and dreams’. Te dromen valt hier genoeg: de nieuwste modellen voor racing en cross country staan er te glimmen. We vertellen je er graag alles over.

Bianchi hoek John Knoops
Onze passie

KOFFIE CORNER

STERKE KOFFIE, STERKE VERHALEN

Je wacht even op je reparatie? Wil je even wat lezen? Heb je een afspraak met iemand van ons team? Of raak je aan de praat met een andere klant die jouw passie voor fietsen deelt? We schenken graag een kop koffie voor je in (en aan het eind van de dag kan dat zelfs een biertje zijn).

Koffiehoek John Knoops
Magistrale John Knoops