Wanneer worden mijn producten verzonden?

Bestellingen maandag t/m vrijdag vóór 16:00 succesvol geplaatst en afgerond worden nog dezelfde dag opgepakt door onze medewerkers. De bestelling zal dan doorgaans nog dezelfde dag verzonden worden. Bestel je iets in het weekend? Dan is jouw bestelling het eerste dat wij na ons weekend weer oppakken!

 

Wat zijn de verzendkosten?

Vanaf €75,- is de verzending helemaal gratis. Onder dit bedrag rekenen wij €7,95 verzendkosten. Neem voor internationale orders even contact met ons op.

 

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Bijna alle producten welke wij in de online shop op voorraad hebben, zijn ook fysiek aanwezig in onze winkel in Mierlo. Kies bij het uitchecken voor de optie ophalen in Mierlo en we leggen het product voor je klaar om af te halen.

 

Ik heb de verkeerde maat besteld, of het product is niet naar verwachting, wat nu?

Wanneer je niet tevreden bent over je bestelling dan is het mogelijk om dit, indien ongebruikt, binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren.

Stuur een mail naar verkoop@johnknoops.nl voor het aanvragen van een retourformulier.

Na ontvangst van je retourzending (onder vermelding van je ordernummer) sturen we vervangende producten direct naar je op. Mocht je hebben aangegeven dat je het aankoopbedrag terug wil hebben, storten we dit binnen 7 dagen na ontvangst van je retourzending terug op je rekening. De gemaakte verzendkosten brengen we in mindering op je aankoopbedrag.

 

Wat is mijn maat?

Maat is altijd persoonlijk en lastig in te schatten online. We geven een omschrijving van de fit bij onze producten en voor een uitgebreide maattabel verwijzen we je graag naar de website van de fabrikant. Mocht je twijfelen of persoonlijk advies wensen dan zijn we te bereiken via telefoon of mail.