• Bestelling afhalen in de winkel
  • Gratis levering Nederland vanaf 75,-
  • Voor 16:00 besteld vandaag verzonden
  • Gratis retourneren in de winkel

Ontdek onze onderhoudsbeurten om jouw fiets in topconditie te houden. Met ons deskundige team van Peet, Martijn, Yorick, Edwin en Amir, die de techniek van alle merken van haver tot gort kennen, ben je verzekerd van hoogwaardige zorg. Met veel onderdelen op voorraad hoef je nooit lang te wachten. We begrijpen dat je het liefst morgen weer op de pedalen staat. Kies het pakket dat past bij jouw behoeften en bestel online of maak een afspraak voor onze werkplaats.

ONDERHOUDSCONTRACT: €275

Met het onderhoudscontract kun je rekenen op een complete service voor jouw fiets gedurende het hele jaar. Voor slechts €275 per fiets ben je verzekerd van een grote servicebeurt en onderhoudswerkzaamheden die nodig zijn om jouw fiets in topconditie te houden. Het onderhoudscontract is uit te breiden per fiets. Ons ervaren team van monteurs staat klaar om jouw fiets te onderhouden en eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen. Of het nu gaat om een gebroken ketting, versleten remblokken of een lekke band, wij zorgen ervoor dat je snel weer de weg op kunt. Het onderhoudscontract is exclusief de kosten van onderdelen, maar biedt wel gemoedsrust en gemak voor jou als fietser. Geen gedoe meer met losse reparaties en onverwachte kosten; met ons contract ben je altijd verzekerd van een goed onderhouden fiets.

KLEINE ONDERHOUDSBEURT: €69

Tijdens een kleine onderhoudsbeurt controleren wij alle draaiende punten van de fiets, we stellen de versnellingen en controleren op schade of overmatige slijtage. Heb je geen specifieke klachten, maar wil je deze graag voor zijn? Of misschien heb je binnenkort een mooi fiets-event of vakantie op de agenda staan? Dan is deze beurt uitermate geschikt voor jou.

BASIS ONDERHOUDSBEURT: €130

Een basis onderhoudsbeurt is precies dat: De basis die er voor zorgt dat jouw fiets functioneel tiptop in orde is. De fiets zal gereinigd worden in onze speciale was-installatie. Draaiende delen worden opnieuw afgesteld en waar nodig voorzien van nieuw vet. Heb je een flink aantal kilometers gefietst en voelt je fiets niet meer helemaal strak aan? Dan is deze beurt bij uitstek geschikt voor jou. Na het uitvoeren van een basis onderhoudsbeurt in onze werkplaats kun je er weer tegenaan!

GROTE ONDERHOUDSBEURT: €230

het einde van het seizoen in zicht en heb je je vizier al gericht op het volgende? Dan is het tijd om de fiets van een grote onderhoudsbeurt te voorzien. Wanneer je fiets onze werkplaats betreedt voor een grote onderhoudsbeurt dan blijft er geen boutje onaangetast. We demonteren de complete fiets, reinigen grondig in onze speciale was-installatie, en onze ervaren monteurs bouwen jouw fiets weer op als nieuw. Na het krijgen van een grote beurt is jouw fiets in top staat en ben je weer klaar voor het volgende seizoen! En is er een kleine bijstelling nodig van je ketting of versnelling?  Fiets dan even langs en helpen we je meteen weer op weg.

Bovenstaande prijzen verzekeren jou van de deskundige kennis en vaardigheden van onze monteurs. Dit is exclusief de gebruikte materialen en/of onderdelen. Bij intake van reparatie doen wij hier graag een kostenindicatie voor.