• Bestelling afhalen in de winkel
  • Gratis levering Nederland vanaf 75,-
  • Voor 16:00 besteld vandaag verzonden
  • Gratis retourneren in de winkel
Peet
Mecanicien

Peet

Hij was een jaar of zes toen de moeder van een vriendje zei: als je vader door de straat fietst en de zon schijnt door zijn spaken, zo mooi! Het was toen dat hij dacht: de zon in m’n spaken, dat wil ik ook.
Hij kwam bij John binnen als klant; destijds werkte hij bij DAF Trucks. Na een jaartje vroeg John of hij niet bij hem wilde komen werken. En of hij dat wilde! Sindsdien maakte hij de hele evolutie van de racefiets en de opkomt van de mountainbike mee. Waren het in het begin alleen nog de zondagse ritten, inmiddels wordt er echt heel veel meer gefietst. Peet is een mountainbike-man, maar de gravelfiets heeft op dit moment toch zijn voorkeur. Zijn favoriete fiets is een licht, onverwoestbaar frame met degelijke componenten zodat hij ongestoord zijn ritjes kan maken. Als man van de werkplaats vindt hij het gaaf als er weer wat nieuws op de markt komt zoals navigatieapparaten, de nieuwste hightech onderdelen of nieuwe framedesigns.

Het mooie aan fietsen? Je ontdekt de wereld op de drukste én de rustigste plekken. Zo fietste hij door Rome en New York, maar ook in Colorado waar je de hele dag niemand tegenkomt. Dicht bij huis is het ook heerlijk fietsen trouwens, op de Leenderhei of Strabrechtse heide. Met fietsclubje ‘Squadra Occhilelo’ maakt hij mooie tochten over de kleinste weggetjes en paadjes. Wil je een keer samen op pad? Geen probleem!

ONZE PASSIE

ANDERE TOPPERS

Beau
Beau

Fotograaf

Kiki
Kiki

Marketing & Eventmanagement

Edwin
Edwin

Mecanicien

Yorick
Yorick

Mecanicien

Puk
Puk

Assistent bedrijfsleider en verkoop

John
John

Bedrijfsleider en verkoop

Martijn
Martijn

Mecanicien

Tom
Tom

Verkoopmedewerker