• Bestelling afhalen in de winkel
  • Gratis levering Nederland vanaf 75,-
  • Voor 16:00 besteld vandaag verzonden
  • Gratis retourneren in de winkel
Martijn
Mecanicien

Martijn

Ook bij Martijn zit het fietsen in het bloed. Zijn vader was een liefhebber en vanaf zijn elfde reed Martijn wedstrijden op hoog niveau. Tegenwoordig staat het fietsen – logisch – op een iets lager pitje. In de zomer de racefiets, in de winter de MTB. Met de introductie van de gravelfiets zoekt Martijn graag de onverharde paden op. Want dat vindt hij op het moment het allermooist.

Techniek is echt zijn ding. Hij volgde een opleiding tot gereedschapmaker en maakte zo van zijn hobby zijn beroep. In de werkplaats van John kan hij zijn lol op. Het werken met high end spullen, dat vindt hij fantastisch. En met innovaties als elektrisch schakelen, fietscomputers en navigatie komt er weer een heel nieuw stuk techniek bij kijken. Dát maakt ’t werk voor hem leuk.

Negen jaar is Martijn al in de werkplaats in Mierlo te vinden. Hiervoor heeft hij als vertegenwoordiger van carbon racewielen heel veel fietsenwinkels gezien. Dus hij kan het weten als hij zegt: John Knoops is een echte specialist, en beslist één van de mooiste winkels in Nederland!

ONZE PASSIE

ANDERE TOPPERS

Beau
Beau

Fotograaf

Kiki
Kiki

Marketing & Eventmanagement

Edwin
Edwin

Mecanicien

Yorick
Yorick

Mecanicien

Puk
Puk

Assistent bedrijfsleider en verkoop

John
John

Bedrijfsleider en verkoop

Peet
Peet

Mecanicien

Tom
Tom

Verkoopmedewerker