• Bestelling afhalen in de winkel
  • Gratis levering Nederland vanaf 75,-
  • Voor 16:00 besteld vandaag verzonden
  • Gratis retourneren in de winkel
Puk
Assistent bedrijfsleider en verkoop

Puk

Als kleine man werd hij niet meteen warm van het fietsen – voetballen was zijn droom. Helaas bleek hij niet zo talentvol als zijn leeftijdsgenoten en zo kwam de fiets toch in beeld. Na het behalen van het VMBO & Ondernemer Detailhandel deed hij ervaring op in de fietsenbranche. Sinds 2017 staat hij in de winkel die zijn vader startte. Happy? Zeker! In zijn eigen woorden: het mooiste beroep dat er is. Het bezoek van Cadel Evans aan de winkel en de opening van de Bianchi Store, het zijn herinneringen die hij koestert.

Mooie spullen: Puk houdt ervan. Hij kan zichzelf helemaal gek maken met de nieuwste gadgets, kleding, helmen en schoenen die er telkens weer verschijnen. In een winkel waar altijd de nieuwste modellen fietsen staan is het elke dag een feestje om aan de slag te gaan.

In zijn vrije tijd pakt hij graag de fiets voor een lekkere duurrit op de weg, een rit over mooie off road paadjes of een weekend naar Limburg om de hoogtemeters in de benen te voelen. Verder is hij – je raadt het al – liefhebber van mooi voetbal. Als supporter van Ajax staat hij elke twee weken op de tribune alles van zich af te schreeuwen. Om vervolgens op dinsdag weer fris aan het werk te gaan.

ONZE PASSIE

ANDERE TOPPERS

Beau
Beau

Fotograaf

Kiki
Kiki

Marketing & Eventmanagement

Edwin
Edwin

Mecanicien

Yorick
Yorick

Mecanicien

John
John

Bedrijfsleider en verkoop

Peet
Peet

Mecanicien

Martijn
Martijn

Mecanicien

Tom
Tom

Verkoopmedewerker