Kiki
Marketing & Eventmanagement

Kiki

Fietsen is altijd al een onderdeel geweest van Kiki’s leven, maar eigenlijk is het fietsen niet echt voor haar weggelegd. Kiki interesseert zich meer in dansen. Dan is het misschien geen passie voor fietsen, maar ze weet wel hoe het is om een passie te hebben en stelt ze niet uit deze ooit te voelen voor het fietsen. Zo sprong ze in oktober 2021 voor het eerst op de racefiets in Mallorca, en dat smaakte naar meer.

Sinds de zomer van 2021 is Kiki werkzaam binnen het team. Het mooiste aan dit werk vindt ze het samenwerken met haar vader en broer en zo de passie voor fietsen door te zetten.

Na het afronden van de mavo en de havo studeert Kiki dit jaar af als Communicatie Advertising specialist. Bij John Knoops kan ze zichzelf uitleven op de evenementen die georganiseerd worden en is ze verantwoordelijk voor de online site & shop van John Knoops. Daarnaast ondersteunt ze John en Puk in administratieve zaken op kantoor.

Voor de komende jaren zou ze graag nog verder studeren. Naast het volgen van een studie en werken bij Knoops danst ze zo’n vijf dagen in de week en geniet ze in het weekend van gezelligheid met vrienden en familie. En wie weet nog een tochtje op de fiets op zondagochtend ;).

ONZE PASSIE

ANDERE TOPPERS

Beau
Beau

Fotograaf

Edwin
Edwin

Mecanicien

Yorick
Yorick

Mecanicien

Puk
Puk

Assistent bedrijfsleider en verkoop

John
John

Bedrijfsleider en verkoop

Peet
Peet

Mecanicien

Martijn
Martijn

Mecanicien

Tom
Tom

Mecanicien