• Bestelling afhalen in de winkel
  • Gratis levering Nederland vanaf 75,-
  • Voor 16:00 besteld vandaag verzonden
  • Gratis retourneren in de winkel
Beau
Fotograaf

Beau

Van jongs af aan een camera in de hand en een zadel onder de kont. Het fietsen is het niet helemaal geworden, maar de passie is er nog altijd. In tegen stelling tot het fietsen is de camera een grote bezigheid van Beau. Hij is altijd opzoek naar het perfecte plaatje, of het perfecte shot. En 1+1=2, dus Beau combineert de fiets en de camera tot ‘fietsfotograaf’.

Na het behalen van zijn mavo is Beau doorgegaan naar de havo. Momenteel studeert hij communicatie in Breda. Beau ziet werken bij John Knoops als de ideale baan, hierin kan hij zijn passies combineren.

De fiets is Beau nog altijd niet vergeten. Af en toe maakt hij een paar mooie tochten. Zijn favorieten? De Festive 500. Hij reed zijn eerste Festive op 14-jarige leeftijd, alleen. Het weer en de lange tochten maken dit speciaal voor hem. Verder is Beau fan van het klimmen. Het gevecht tegen de berg en de prachtige uitzichten. Perfect voor de foto. In zijn vrije tijd gaat hij graag op reis. Zo fietste hij door New York, Colorado, Frankrijk en Girona. Maar gaat hij ook graag alleen op pad naar Oostenrijk. Wandelen door de bergen met de camera in de hand.

ONZE PASSIE

ANDERE TOPPERS

Kiki
Kiki

Marketing & Eventmanagement

Edwin
Edwin

Mecanicien

Yorick
Yorick

Mecanicien

Puk
Puk

Assistent bedrijfsleider en verkoop

John
John

Bedrijfsleider en verkoop

Peet
Peet

Mecanicien

Martijn
Martijn

Mecanicien

Tom
Tom

Verkoopmedewerker