Steeds meer vrouwen springen op de fiets. Dat willen wij natuurlijk alleen maar stimuleren, want fietsen is voor iedereen. Daarom organiseren we een keer per jaar een speciale reis voor alleen onze vrouwelijke fietsers. Hierdoor kunnen we het programma van de week en de intensiteit van de fietsroutes aanpassen naar behoefte. De week staat vooral in teken van een en al gezelligheid en genieten op de fiets.

Tijdens deze reis verblijf je in het Equipe Guesthouse van Mick en Wilma. Twee Nederlanders die een aantal jaar geleden hun B&B opende in Girona. Mick is een echte fietsfanaat en doet niets liever dan onze klanten zijn Girona te laten bewonderen.

Equipe Girona is gevestigd in Mont Juic, een rustige wijk van Girona. De gasten woonkamer is een ruimte voor de gasten met design Mid Century Modern meubels en een groot balkon, Dit is de plek waar van het ontbijt of avondeten genoten kan worden of een biertje na de rit. Maar even relaxed werken of lezen met een kop koffie kan ook. In de grote garage kan je gemakkelijk je fiets parkeren. Buiten vind je een zwembad en ruime tuin.

Naast de begeleiding van Mick is er ook iemand van John Knoops bij ter begeleiding. Zij zijn ervoor om jou deze reis compleet te ontzorgen. In de ochtend kun je aanschuiven aan het ontbijt en staat je fiets in perfecte staat klaar voor vertrek. Bij terugkomst is er zeker tijd om even lekker te relaxen en bij te komen. ’s Avonds gaan we uiteten bij de lekkerste restaurants van Girona, uitgekozen door de echte kenners, Mick en Wilma. Ook neemt Wilma jullie mee door de leukste winkelstraten van Girona en gaan we een middag ontspannen in de spa van Girona. Ultiem genieten dus 😉

 


PROGRAMMA

Het uitgebreide programma volgt spoedig!

 

 


PRAKTISCHE INFORMATIE

WANNEER:  In de week van 15 t/m 22 mei (exacte data volgt spoedig)

WAAR: Equipe Guesthouse Girona, Carrer de la Torre de Sant Daniel 20 17007 Girona, Catalunya, Spain

AANTAL PERSONEN: Maximaal 8 gasten

VLUCHTINFORMATIE: Eindhoven > Girona

BAGAGE: 20kg ruimbagage en een rugzak / handtas

FIETS: Daar worden fietsen gehuurd, keuze uit normale roadbike of e-bike.

WEER: Gemiddeld 20 graden met veel zon.

PRIJS: Wordt later bekend gemaakt (zsm). Het is een all inclusive reis waar echt alles zit inbegrepen. Vliegtickets, transfers, fietshuur, verblijf met volpension, sporttesten, massage, etc.


Heb je nog vragen of wil je inschrijven voor deze reis? Stuur een mail naar kiki@johnknoops.nl met in het onderwerp: ‘JK Travel | Girona Women’s Week’.

Meer weten over Equipe Guesthouse Girona: https://www.equipegirona.cc