• Bestelling afhalen in de winkel
  • Gratis levering Nederland vanaf 75,-
  • Voor 16:00 besteld vandaag verzonden
  • Gratis retourneren in de winkel

De ultieme droom voor alle fietsliefhebbers wordt werkelijkheid wanneer John Knoops Passion for Bikes en de Velosoof op maandag 15 april 2024 samen de deuren openen in de historische Steentjeskerk van Eindhoven. Een waar fietswalhalla.

In de Steentjeskerk introduceren John Knoops en de Velosoof een nieuw concept van, voor Nederlandse termen, een nieuw kaliber. Onder het dak van de Steentjeskerk verrijst een uniek concept. Een combinatie van fietsenwinkel en fietscafé, waar horeca en retail samenkomen om de ultieme fietservaring te bieden. Hier vind je alles wat de fietsliefhebber nodig heeft. Welkom in dé fietswalhalla!

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om samen met de Velosoof een onvergetelijke ervaring te creëren voor al onze bezoekers. Het John Knoops Experience Center belooft een plek te zijn waar je je onderdompelt in de nieuwste fietsmodellen, trends, maar ook zeker hoogwaardige service kunt verwachten. En buiten dat natuurlijk een ongeëvenaarde sfeer. 

En dan is het eindelijk zo ver! We willen je graag uitnodigen voor de officiële opening. Op maandagavond 15 april 2024 zullen we voor de eerste keer, samen met de Velosoof, de deuren openen. We zouden het fantastisch vinden als jullie erbij zijn. Het belooft een bijzondere avond te worden. 

Zet maandagavond 15 april in je agenda en neem je vrienden, familie, kennissen en iedereen die dit moet zien mee om samen met ons de opening te vieren.

Datum: maandag 15 april 2024

Tijd: inloop vanaf 18:00

Officiële opening door Adrie van der Poel: 19:00