voor de groepsfietsers

ontmoet, fiets en beleef

Wij voorzien je van de beste fiets, uitrusting en accessoires. Maar daar hoort ook de beleving bij. Daarom organiseren wij eens in de zoveel tijd een ride waarbij we onze klanten een route aanbieden en te voorzien van een goede kop koffie en achteraf een warme kop soep. De perfecte manier om nieuwe mensen te leren kennen en je passie te delen.

JK TRAVEL | THE RIDE 2022

Eindelijk, na twee jaar tijd kon Team Knoops vertrekken naar het avontuur van The Ride. Acht etappes, vijf landen, 1.300 kilometers en 17.000 hoogtemeters. Een intensieve tocht, maar oh zo mooi. 

lees meer

TERUGBLIK CAPPUCCINO RIDE – 19 FEB

Een pittige route na een enorme storm. Bomen, bladeren, takken en heel veel wind. Een keer wat anders dan normaal. Hopelijk hebben jullie ervan genoten! Kijk hier voor de foto’s.

lees meer

TERUGBLIK THE FIRST CAPPUCCINO RIDE OF 2022

Zaterdag 22 januari trapte we de eerste Cappuccino Ride van 2022 af met een geweldige opkomst. Het was weer een fantastische dag! Check hier de foto’s. De eerste Cappuccino Ride van 2022 was weer een groot succes. Een mooie route van 98 km met als afsluiter een heerlijke kop erwtensoep met roggebrood en spek. Hopelijk […]

lees meer