De Granfondo Mallorca 312 vindt plaats op zaterdag 29 april 2023. De start en de finish is in Playa de Muro. Een route van 312 km met maar liefst 5.050 hoogtemeters waarbij alle bekende cols van Mallorca worden beklommen. Een mooi doel om komend jaar voor te trainen en ook nog eens een onvergetelijke ervaring.

We verblijven in een luxe vrijstaande finca die zich in de bergen van het oosten bevindt. Een klein dorpje genaamd Sant Llorenç. Vanuit daar kun je in de voorgaande dagen nog wat lichte trainingen doen. Na afloop van deze prestatie zal een sportmasseur je de volgende dag voorzien van een uitgebreide herstel/sportmassage. In de villa kun je in alle rust bijkomen van je fietsavontuur aan het zwembad met volledig verzorgd arrangement. Een beleving bij uitstek waarbij je door ons volledig in de watten wordt gelegd.

Het is mogelijk om een kleinere afstand af te leggen van 225 km met 3.973 hoogtemeters of 167km met 2.475 hoogtemeters.

 


PROGRAMMA

Het uitgebreide programma volgt spoedig!

 

 


PRAKTISCHE INFORMATIE

WANNEER:  24 april t/m 1 mei

WAAR: Finca Son Drago, Cami son Drago s/n 07530 Sant Llorenç des Cardassar Mallorca

AANTAL PERSONEN: Maximaal 8 gasten

VLUCHTINFORMATIE: Eindhoven > Palma, Mallorca

BAGAGE: 20kg ruimbagage en een rugzak / handtas

FIETS: We raden je aan om je eigen fiets mee te nemen voor het comfort

WEER: Gemiddeld 18-23 graden droog met zon, 22 dagen droog.

PRIJS: Volgt spoedig! Het is een all inclusive reis waar echt alles zit inbegrepen. Vliegtickets, transfers, fietshuur, verblijf met volpension, herstelmassage etc.

 


Heb je nog vragen of wil je inschrijven voor deze reis? Stuur een mail naar kiki@johnknoops.nl met in het onderwerp: ‘JK Travel | Mallorca 312’.

Meer informatie over de Granfonde Mallorca 312 vind je op https://mallorca312.com