• Bestelling afhalen in de winkel
  • Gratis levering Nederland vanaf 75,-
  • Voor 16:00 besteld vandaag verzonden
  • Gratis retourneren in de winkel

3T

3T is een Canadees merk dat al 60 jaar fietsen produceert. Race, gravel en sinds 2021 ook elektrische fietsen. Ze staan bekend om hun lichte high end componenten voor racefietsen.

Bianchi

In 1885 maakte de 20-jarige Eduardo Bianchi zijn eerste fiets in een kleine werkplaats in Milaan. Inmiddels is Bianchi één van de grootste namen in de fietsenbranche. Bianchi staat voor passie en stijl. Wij presenteren met trots een shop-in-shop van dit bijzondere merk, uiteraard geheel in de bekende kleur ‘celeste’

BMC

Handwerk met Zwitsere precisie, daarvoor staat BMC. Het merk investeert stevig in onderzoek en ontwikkeling en test elke fiets in de eigen fabriek. Dat levert premium fietsen op met een uitgekiend design. Dat veel topsporters kiezen voor dit merk is dan ook logisch.

Cannondale

Het Amerikaanse Cannondale is niet bang om op te vallen en staat bekend om zijn opvallende innovaties. We noemen bijvoorbeeld de Lefty voorvork, het CAAD frame en de nieuwe Supersix Evo, de snelste lichtgewicht racefiets ter wereld.

Cinelli

Cinelli werd in 1947 opgericht door Cino Cinelli, een ex-profwielrenner. Hoewel hij zelf geen ingenieur was, was Cino een koppige perfectionist en binnen 20 jaar werd zijn bedrijf wereldwijd erkend als de gouden standaard voor racesturen en stuurpennen. Cinelli’s fusie van design en sport begon een nieuw tijdperk in de late jaren 2000 met de opkomst van New Cycling, beweging die de waarden van creativiteit, non-conformisme en tegenculturele esthetiek en attitudes bevoorrechte.

 

De Rosa

Ook De Rosa komt uit Italië, het land dat zich de bakermat van de wielersport mag noemen. De Rosa maakt sinds 1953 fietsen met liefde en technologie in vier verschillende materialen: staal, titanium, aluminium en carbon. Elk materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen.

Factor

Het Britse fietsmerk rekent zich bij de high-end racefietsen op de markt, ze willen dan ook eerder de nadruk leggen op kwaliteit in plaats van op kwantiteit.

Moots

Het Amerikaanse Moots heeft (net als wij) een passie voor fietsen. De titanium fietsen worden sinds 1981 handgemaakt en vallen op door hun strakke design. Als high-end merk koop je met Moots meer dan een fiets: Moots is een lifestyle.

Pinarello

Pinarello is ontstaan uit de passie van één man voor racen. Als renner was Giovanni Pinarello bekend door het winnen van de Maglia Nera in de Giro d’Italia, maar als framebouwer werd zijn naam synoniem met de Maglia Rosa en de Maillot Jaune. De fietsen zijn gemaakt om grenzen te verleggen, om de grenzen van onze know-how te testen. Je herkent een Pinarello zodra je er een ziet, omdat hij er snel uitziet, zelfs als hij stilstaat. Het heeft een stijl die hypnotiserend is, lijnen die de schoonheid van snelheid vieren. Het is een geboren winnaar.