• Bestelling afhalen in de winkel
  • Gratis levering Nederland vanaf 75,-
  • Voor 16:00 besteld vandaag verzonden
  • Gratis retourneren in de winkel

Een aantal jaar geleden bliezen wij de JK Cycling Club in het leven. Een community voor fietsliefhebbers die hun fietservaring naar een level hoger wilden tillen. Onderdeel zijn van een groep gepassioneerde wielrenners en samen de gaafste evenementen meemaken. Zo reisden we af voor een gravelweekend in Limburg, beleefden we de mooiste ritten samen en was het elke keer weer een groot feest. Naast al die leuke events ervaarden onze club ook een aantal voordelen in de winkel, zoals een standaard korting, voorrang op reizen en nog veel meer.  Dit jaar belooft een nieuw hoofdstuk te worden, met tal van spannende ontwikkelingen op de agenda, waaronder de opening van een splinternieuwe winkel in Eindhoven. Wij vonden daarom dat het ook wel eens tijd was om het concept van de JK Cycling Club eens onder de loep te nemen.

JKCC ’24

Ben jij een gepassioneerde fietser? Geniet je van de vrijheid op de weg, de gezelligheid met medefietsers en het delen van jouw ervaringen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

De JK Cycling Club is meer dan zomaar een club; het is een exclusieve fietsgemeenschap waar fietsliefhebbers zoals jij samenkomen om hun passie te delen. Als lid van onze club krijg je toegang tot een bruisende gemeenschap van fietsers die jouw liefde voor het trappen. Bij de JK Cycling Club geloven we in het maken van fietsen meer dan alleen een hobby; het is een manier van leven. Maar het gaat niet alleen om het fietsen; het draait om het creëren van een levensstijl rond onze gedeelde passie. Het gaat om het vormen van blijvende vriendschappen, genieten van heerlijk eten en drinken samen, en deelnemen aan spannende evenementen die onze liefde voor het fietsen vieren.

Dus, als je klaar bent om deel uit te maken van een gemeenschap die net zo gepassioneerd zijn over fietsen als jij, sluit je dan nu aan bij onze Cycling Club.

Hoe ziet de JK Cycling Club 2024 eruit?

  • Toegang tot een exclusieve fietscommunity
  • Toegang tot twee exclusieve events voor een speciale prijs. Zowel op de fiets, als naast de fiets. Maar wat, dat houden we nog even een verrassing…
  • De eerste jersey van de speciale Tactic x John Knoops fietskledinglijn
  • Standaard 10% korting in de winkel
  • Speciale voordelen bij de Velosoof

Word nu lid van de John Knoops Cycling Club 2024 voor maar liefst €100,-