• Bestelling afhalen in de winkel
  • Gratis levering Nederland vanaf 75,-
  • Voor 16:00 besteld vandaag verzonden
  • Gratis retourneren in de winkel
FIETSEN MET HET BICI E BASTA CYCLINGTEAM

Samen met BICI E BASTA bieden wij compleet verzorgde fietsreizen aan inclusief vlucht, verblijf, maaltijden, gebruik van Pinarello racefietsen, nieuwe BICI E BASTA Cyclingteam fietskleding voor elke deelnemer en fietstochten onder begeleiding van een voormalig topsporter. Ben jij op zoek naar de ultieme fietservaring in het buitenland? Zoek dan niet verder, want de reizen van BICI E BASTA zijn buitengewoon! Ervaar luxe, comfort, verzorging, gezelligheid, heerlijk eten en een adembenemende omgeving. 

VOOR WIE IS BICI E BASTA GESCHIKT?

De reizen zijn geschikt voor alle niveaus en ambities. Ons uitgangspunt is dat de tochten over uitdagende parcoursen moeten voeren, maar dat ze wel voor een grote groep rijders aantrekkelijk moeten zijn. Ook voor de minder getrainde rijders zijn de ritten goed te doen.

Er kunnen shortcuts gemaakt worden mocht het parcours te zwaar zijn. Tevens zal er een volgauto aanwezig zijn voor eventuele ongemakken onderweg.

Bekijk hieronder welke reizen er dit jaar op de agenda staan.

GIRO D'ITALIA

22 mei - 26 mei 2024

Beleef tijdens deze reis een exclusief bezoek aan etappe 20 van de Giro d’Italia 2024 samen met BICI E BASTA Cycling. 

Voor deze reis zijn maar 6 plekken beschikbaar!

LE MARCHE MORESCO

29 mei - 2 juni 2024

Op deze 5 daagse fietsreis nemen we je mee door de heuvels van de Marche gelegen aan de Adriatische kust. We bezoeken de onontdekte dorpen van deze prachtige streek. We fietsen door dorpen met wijnranken bedekte heuvels zoals Ripatransone en fietsen langs de Adriatische kust om te genieten van een cappuccino aan het strand.

Veneto Dolomiti Hills

16 - 22 september 2024

Samen nemen wij jou mee naar een betoverende fietsreis in de heuvels van Prosecco di Valdobbiadene gelegen aan de voet van de Dolomieten. We fietsen onder andere over de in de eerste wereldoorlog gebouwde Passo San Boldo en doorkruisen dorpen omringd met wijnvelden. Met het bezoek aan ‘Bottega di Pinarello’ nemen we jou mee naar het hart van dit iconische fietsenmerk.

Granfondo Sportful Dolomiti Race

13 - 17 juni 2024

Ervaar deze geweldige puur Italiaanse granfondo in de zuidelijke Dolomieten. Van donderdag tot en met zaterdag bereiden we ons voor op de ‘Sportful Dolomiti Race 2024’ en verkennen we delen van de route en de omgeving rondom Feltre. Zondag 16 juni nemen we deel aan dit event waarbij je de vrije keuze hebt tussen de granfondo (200 km en 4900 Hm) of de mediofondo (120km 3000 Hm).