Het is steeds populairder geworden de afgelopen jaren., gravellen. Girona is een prachtige plek om alle onbekende wegen en paden te ontdekken met de gravelbike.

Tijdens deze reis verblijf je in het Equipe Guesthouse van Mick en Wilma. Twee Nederlanders die een aantal jaar geleden hun B&B opende in Girona. Mick is een echte fietsfanaat en doet niets liever dan onze klanten zijn Girona te laten bewonderen.

Equipe Girona is gevestigd in Mont Juic, een rustige wijk van Girona. De gasten woonkamer is een ruimte voor de gasten met design Mid Century Modern meubels en een groot balkon, Dit is de plek waar van het ontbijt of avondeten genoten kan worden of een biertje na de rit. Maar even relaxed werken of lezen met een kop koffie kan ook. In de grote garage kan je gemakkelijk je fiets parkeren. Buiten vind je een zwembad en ruime tuin.

Naast de begeleiding van Mick is er ook iemand van John Knoops bij ter begeleiding. Zij zijn ervoor om jou deze reis compleet te ontzorgen. In de ochtend kun je aanschuiven aan het ontbijt en staat je fiets in perfecte staat klaar voor vertrek. Bij terugkomst is er zeker tijd om even lekker te relaxen en bij te komen. ’s Avonds gaan we uiteten bij de lekkerste restaurants van Girona, uitgekozen door de echte kenners, Mick en Wilma.

LET OP: DEZE REIS GAAT ALLEEN DOOR BIJ MINIMAAL 4 INSCHRIJVINGEN


PROGRAMMA

Het uitgebreide programma volgt spoedig!

 

 


PRAKTISCHE INFORMATIE

WANNEER:  Half oktober

WAAR: Equipe Guesthouse Girona, Carrer de la Torre de Sant Daniel 20 17007 Girona, Catalunya, Spain

AANTAL PERSONEN: Maximaal 8 gasten

VLUCHTINFORMATIE: Eindhoven > Girona / Barcelona

BAGAGE: 20kg ruimbagage en een rugzak / handtas

FIETS: Daar huren of eigen fiets meenemen (houdt rekening met onderhoudsbeurt voorafgaand)

WEER: Gemiddeld 18-20 graden en zeker 20 dagen droog.

PRIJS: €1799,- ALL INCLUSIVE


Heb je nog vragen of wil je inschrijven voor deze reis? Stuur een mail naar kiki@johnknoops.nl met in het onderwerp: ‘JK Travel | Gravel Fiësta’.

Meer weten over Equipe Guesthouse Girona: https://www.equipegirona.cc