Onderhoud

Regelmatig onderhoud vergroot het fietsplezier

Fietsen op een goed onderhouden fiets vergroot het fietsplezier en verkleint de kans op pech onderweg. Voor een duidelijk inzicht in de verschillende onderhoudsmogelijkheden van onze ervaren monteurs hebben wij onderstaande pakketten opgesteld:

 

Brons, Kleine onderhoudsbeurt: €49,-

Tijdens een kleine onderhoudsbeurt controleren wij alle draaiende punten van de fiets, we stellen de versnellingen en controleren op schade of overmatige slijtage. Heb je geen specifieke klachten, maar wil je deze graag voor zijn? Of misschien heb je binnenkort een mooi fiets-event of vakantie op de agenda staan? Dan is deze beurt uitermate geschikt voor jou.

Zilver, Basis onderhoudsbeurt: €95,-

Een basis onderhoudsbeurt is precies dat: De basis die er voor zorgt dat jouw fiets functioneel tiptop in orde is. De fiets zal gereinigd worden in onze speciale was-installatie. Draaiende delen worden opnieuw afgesteld en waar nodig voorzien van nieuw vet. Heb je een flink aantal kilometers gefietst en voelt je fiets niet meer helemaal strak aan? Dan is deze beurt bij uitstek geschikt voor jou. Na het uitvoeren van een basis onderhoudsbeurt in onze werkplaats kun je er weer tegenaan!

Goud, Grote onderhoudsbeurt: €190,-

Is het einde van het seizoen in zicht en heb je je vizier al gericht op het volgende? Dan is het tijd om de fiets van een grote onderhoudsbeurt te voorzien. Wanneer je fiets onze werkplaats betreed voor een grote onderhoudsbeurt dan blijft er geen boutje onaangetast. We demonteren de complete fiets, reinigen grondig in onze speciale was-installatie, en onze ervaren monteurs bouwen jouw fiets weer op als nieuw. Na het krijgen van een grote beurt is jouw fiets in top staat en ben je weer klaar voor het volgende seizoen!

Bovenstaande prijzen verzekeren jou van de deskundige kennis en vaardigheden van onze monteurs. Dit is exclusief de gebruikte materialen en/of onderdelen. Bij intake van reparatie doen wij hier graag een kostenindicatie voor.