PASSIE SINDS 1984

FIETSEN IS ONZE LIEFDE. FIETSEN ZIJN ONZE PASSIE.

Voor echte fietsliefhebbers is onze winkel een walhalla. Vergelijk het gerust met de Champions League: wij hebben de kennis en de ervaring die je van een echte specialist mag verwachten. In ons uitgebreide assortiment vind je uitsluitend topmerken die hun kwaliteit inmiddels hebben bewezen.

Ben je op zoek naar een speciaal model of een exclusief product: wij hebben het zeker. Ook wat service betreft gaan wij ver. Heel veel onderdelen zijn bij ons gewoon op voorraad en worden door de specialisten in onze eigen werkplaats vakkundig gemonteerd. Kom eens langs in de winkel, want onze passie voor fietsen delen we graag met jou.

Detail werkplaats John Knoops
Onze passie

Geschiedenis

HOE HET ALLEMAAL BEGON

35 jaar geleden begon John in het schuurtje achter zijn ouderlijk huis met het repareren van fietsen. In 1984 kwam zijn droom uit: hij opende zijn eigen fietsenwinkel. In 2008 verruilde hij de winkel aan de Marktstraat voor een groter pand aan de Dorpsstraat. Inmiddels is John Knoops een begrip. Niet alleen in de regio, maar ook vér daarbuiten.

John Knoops Cycling Club
John Knoops Cycling Club
Onze passie

Waarom John Knoops

ALLE AANDACHT VOOR JOU

Een fiets kopen doe je niet ‘even’. Daarom nemen we de tijd om je uitgebreid te adviseren. Pas als we je kennen, weten we wat bij je past. Naast een fijn persoonlijk contact kun je bij ons rekenen op een uitstekende service. En daarin gaan we ver – want pas als jij tevreden bent, zijn wij het ook.

John Knoops Rapha hoek
John Knoops Koffiehoek
Onze passie

Team