JOHN KNOOPS CYCLING CLUB

JK CYCLING CLUB, THE NEXT STEP

Al jarenlang delen wij onze passie voor fietsen met onze klanten in binnen en buitenland. Ook dit jaar gaan we nog een stap verder met onze JK Cycling Club.

THE FIRST CAPPUCCINO RIDE OF 2022

De eerste Cappuccino Ride van 2022 staat weer op de agenda. Dat kan natuurlijk niet anders dan dat we die op 22 januari aftrappen. 

lees meer

JK TRAVEL | GIRONA 2022

Sinds een aantal jaar nemen we onze klanten mee naar het buitenland. We nemen je mee in de mooiste gebieden met de beste routes en de lekkerste eetplekken. Girona is een van die plekken waar we al een aantal jaar komen. 

lees meer

JK TRAVEL | MALLORCA 2022

In 2021 vertrokken we voor het eerst met onze klanten naar Mallorca. Een soort droom die uitkomt voor John. Hij kent het eiland van binnen en buiten en komt nergens liever dan Mallorca. En natuurlijk gaan we in 2022 terug naar Mallorca!

lees meer

TERUGBLIK FESTIVE 500 2021

De Festive 500 van 2021 zit er weer op. Wat hebben we genoten! Ondanks dat het evenement dit jaar plotseling een andere wending kreeg. Even goed balen, maar we laten ons niet kennen. Dagelijks mochten we jullie alsnog ontvangen voor een kop koffie, een stempel of even opwarmen bij de heater.

lees meer

Corona

In verband met het Covid-19 (Corona) -virus roept de overheid op om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken. Ook wij leveren onze maatschappelijke bijdrage en willen ons team en jou zoveel mogelijk beschermen.

lees meer