Dorpstraat 92 | 5731 JK, Mierlo | info@johnknoops.nl | 0492 - 66 35 19

Onze medewerkers

 

John Knoops

Vanaf mijn jongste jeugd ben ik gefascineerd door de wielersport. Vanaf mijn 8e tot mijn 20e jaar heb ik mij intensief beziggehouden met de wedstrijdsport. Het racen zit mij in het bloed. Het hebben van een eigen fietsenspeciaalzaak in 1984 is dus meer dan het realiseren van een droom. Zeg maar gerust dat ik een passie voor bikes heb. Zelf ben ik nog 2x per week actief op de racefiets en in het winterseizoen op de mountainbike. Verder ben ik een alleseter als het om sport gaat. Ik volg op TV de sportuitzendingen op de voet. En als ik tijd heb voor een goed boek, mag dat ook over sport gaan.

Elly van Ooijen

Als partner van John en mede-eigenaar ben ik meer dan dubbel betrokken bij het wel en wee van de zaak. Mijn specialisatie? Ik verzorg de boekhouding. Ook achter de schermen moet alles op rolletjes lopen. Verder koop ik de kleding in en spring ik af en toe bij in de winkel. Mijn favoriete bezigheden zijn: wandelen, hardlopen, koken en natuurlijk fietsen. Omdat we alle twee zo intensief met de zaak bezig zijn, moet je er voor waken dat je ook nog kan genieten van andere dingen. Leuke dingen doen met het gezin, staat dan ook hoog op de prioriteitenlijst.

Peet van Hout

Wat betekent de fiets voor mij? In de eerste plaats vooral een vervoermiddel. In de tweede plaats een machtig apparaat om lekker op te sporten, je bol lekker leeg te rijden, of het nu met de ATB of de racefiets, allebei heeft het zijn charme. De racefiets door zijn snelheid en souplesse de ATB door zijn ruige uiterlijk en de toepassing van de nieuwste en meest moderne techniek van vering en schijfrem. Dat trekt me zeer. En natuurlijk het feit dat je er heerlijk mee door de natuur kunt fietsen, bergje op en bergje af. Ik geniet er ook van om met vrienden en klanten over het fietsen te praten. Kortom 'de fiets' is voor mij een echte 'passie'.

Mieke Caris

Mijn passie bestaat uit mijn gezin, werk, wielrennen en in mijn vrijetijd actief bezig zijn. Fietsen is voor mij in het seizoen op mijn hybride o.a. de "knoop-punten" route's rijden en vanaf April 2011 ben ik lid van tourclub Miero en rijd daar op zondagmorgen mijn rondje mee. U treft me op de kleding en schoenen afdeling. Meer dan 20 jaar heb ik in de (sport) schoenen branche gewerkt. Ik vind het fijn deze ervaring bij John Knoops Passion for Bikes te kunnen gebruiken en klanten goed voor te lichten en adviseren. Met onze "Passion for Bike Fashion" kleding shop en speciale " Ladies only" afdeling kan echt iedereen slagen!