Sinds een aantal jaar nemen we onze klanten mee naar het buitenland. We nemen je mee in de mooiste gebieden met de beste routes en de lekkerste eetplekken. Girona is een van die plekken waar we al een aantal jaar komen. 

In Girona verblijven we bij Equipe Girona Guesthouse, het bed & breakfast van Mick en Wilma. Ook Mick fietst veel en gaat dan ook graag met ons mee om ons de bijzonderste plekken te laten zien. In Girona kun je prachtig fietsen. Zo zijn we er een aantal keer met de racefiets geweest maar in het najaar van 2021 ook om te gravellen. Het blijft ons iedere keer verrassen. Scroll naar beneden voor aantal foto’s van de reis. En natuurlijk gaan we in 2022 terug naar Girona!Ook komend jaar staan er weer een aantal mooie reizen op de planning. Trainen voor het nieuwe seizoen, het seizoen afronden met een gravel trip of gewoon even lekker er tussen uit.

Reisdata en praktische informatie:
27 februari 2022 – 6 maart 2022 (The Ride Trainingscamp)
18 mei 2022 – 22 mei 2022 (Women’s Weekend) VOL!
16 oktober 2022 – 23 oktober 2022 (Gravel Fiësta)

De totale kosten van de Women’s Weekend zijn €999. Dit is inclusief vliegtickets, accommodatie met volpension, fietsverhuur, transfers, professionele begeleiding en leuke activiteiten in de stad zoals een shoptour en welnessdag inclusief massage. Voor het volledige programma kun je altijd contact opnemen.

De totale kosten van de Gravel Fiësta zijn €1.399. Dit is inclusief vliegtickets, accommodatie met volpension, transfers en professionele begeleiding. Tijdens deze reis heb je de mogelijkheid je eigen fiets mee te nemen.

Wil jij graag deel uitmaken van een van deze reizen, neem dan vrijblijvend contact op voor alle info!
Mail: kiki@johnknoops.nl of bel: 0492-663519

Voorkeur voor andere datums of zou je graag met je hele vriendengroep een week op fietsvakantie willen? Neem contact met ons op dan kijken we samen naar de mogelijkheden!