Dorpstraat 92 | 5731 JK, Mierlo | info@johnknoops.nl | 0492 - 66 35 19

John Knoops & Goede doelen

John Knoops is meer dan een winkel, wij steunen verschillende goede doelen opweg naar een betere samenleving.
Wij zijn actief in het begeleiden van diverse evenementen, we bieden onder andere actieve ondersteuning aan ‘Ride 4 Kids’

Gaat u bijvoorbeeld deelnemen aan de Alpe d’HuZes, profiteer dan bij ons van diverse voordelen.


Bent u hiervoor op zoek naar een nieuwe fiets, advies over voeding, kleding, onderhoud, trainen met hartslagmeter enz.? Wij kunnen u passend advies geven.
Verder kunnen wij u natuurlijk technische ondersteuning bieden gedurende de trainingsperiode of uw fiets in perfecte conditie klaar maken voor de grote dag.
Wij willen u en daarmee de goede doelen helpen om zo te zorgen voor een succesvol evenement.

 

Deelnemers aan goede doelen kunnen bij ons profiteren van diverse voordelen:

(Vraag naar de voorwaarden)

- Tot het evenement kunt u gratis terecht voor onderhoud, wij zullen geen arbeidskosten in rekening brengen
- Heeft u last van bijvoorbeeld rug, schouders, armen enz. tijdens het fietsen? Laat u volledig opmeten met het Bikefitting meetsysteem voor de probleemloze houding op de  fiets. Voor deelnemers aan goede  doelen rekenen wij voor het opmeten en het volledig op maat zetten van uw fiets slecht € 25,-
- Verder ontvangt u op de aankoop van een nieuwe fiets, onderdelen, kleding of andere accessoires maar liefst 10% korting.

 

Wat vragen wij van u? natuurlijk een sportieve prestatie en vertel anderen hoe wij u hebben geholpen, like ons op Facebook of noem ons in Twitter berichten.