Plan je winkelafspraak

In 1885 maakte de 20-jarige Eduardo Bianchi zijn eerste fiets in een kleine werkplaats in Milaan. Inmiddels is Bianchi één van de grootste namen in de fietsenbranche. Bianchi staat voor passie en stijl. Wij presenteren met trots een shop-in-shop van dit bijzondere merk, uiteraard geheel in de bekende kleur ‘celeste’.

Handwerk met Zwitsere precisie, daarvoor staat BMC. Het merk investeert stevig in onderzoek en ontwikkeling en test elke fiets in de eigen fabriek. Dat levert premium fietsen op met een uitgekiend design. Dat veel topsporters kiezen voor dit merk is dan ook logisch.

Het Amerikaanse Cannondale is niet bang om op te vallen en staat bekend om zijn opvallende innovaties. We noemen bijvoorbeeld de Lefty voorvork, het CAAD frame en de nieuwe Supersix Evo, de snelste lichtgewicht racefiets ter wereld.

Cervélo maakt al meer dan 20 jaar supersnelle fietsen. Of je nu een fanatieke wedstrijdrijder bent of een zaterdagochtend-enthousiasteling, Cervélo heeft fietsen waarmee jij je beste prestatie kunt leveren.

Ook De Rosa komt uit Italië, het land dat zich de bakermat van de wielersport mag noemen. De Rosa maakt sinds 1953 fietsen met liefde en technologie in vier verschillende materialen: staal, titanium, aluminium en carbon. Elk materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen.

Het Amerikaanse Moots heeft (net als wij) een passie voor fietsen. De titanium fietsen worden sinds 1981 handgemaakt en vallen op door hun strakke design. Als high-end merk koop je met Moots meer dan een fiets: Moots is een lifestyle.