Plan je winkelafspraak

ONDERHOUD

REGELMATIG ONDERHOUD VERGROOT HET FIETSPLEZIER

Fietsen op een goed onderhouden fiets vergroot het fietsplezier en verkleint de kans op pech onderweg. Voor een duidelijk inzicht in de verschillende onderhoudsmogelijkheden van onze ervaren monteurs hebben wij onderstaande pakketten opgesteld:

Onderhoud

Brons

Kleine onderhoudsbeurt: €49

Tijdens een kleine onderhoudsbeurt controleren wij alle draaiende punten van de fiets, we stellen de versnellingen en controleren op schade of overmatige slijtage. Heb je geen specifieke klachten, maar wil je deze graag voor zijn? Of misschien heb je binnenkort een mooi fiets-event of vakantie op de agenda staan? Dan is deze beurt uitermate geschikt voor jou.

Onderhoud

Zilver

Basis onderhoudsbeurt: €95

Een basis onderhoudsbeurt is precies dat: De basis die er voor zorgt dat jouw fiets functioneel tiptop in orde is. De fiets zal gereinigd worden in onze speciale was-installatie. Draaiende delen worden opnieuw afgesteld en waar nodig voorzien van nieuw vet. Heb je een flink aantal kilometers gefietst en voelt je fiets niet meer helemaal strak aan? Dan is deze beurt bij uitstek geschikt voor jou. Na het uitvoeren van een basis onderhoudsbeurt in onze werkplaats kun je er weer tegenaan!

Onderhoud

Goud

Grote onderhoudsbeurt: €190

Is het einde van het seizoen in zicht en heb je je vizier al gericht op het volgende? Dan is het tijd om de fiets van een grote onderhoudsbeurt te voorzien. Wanneer je fiets onze werkplaats betreedt voor een grote onderhoudsbeurt dan blijft er geen boutje onaangetast. We demonteren de complete fiets, reinigen grondig in onze speciale was-installatie, en onze ervaren monteurs bouwen jouw fiets weer op als nieuw. Na het krijgen van een grote beurt is jouw fiets in top staat en ben je weer klaar voor het volgende seizoen! En is er een kleine bijstelling nodig van je ketting of versnelling?  Fiets dan even langs en helpen we je meteen weer op weg.

Bovenstaande prijzen verzekeren jou van de deskundige kennis en vaardigheden van onze monteurs. Dit is exclusief de gebruikte materialen en/of onderdelen. Bij intake van reparatie doen wij hier graag een kostenindicatie voor.

Maatwerk

NIEMAND IS STANDAARD, OOK JIJ NIET!

Daarom hebben wij geen ‘standaard’ race-, MTB-, fitness-, of trekkingfiets. Framemaat, cranklengte, stuurbreedte, verzetmogelijkheden, zadelkeuze, type pedalen, comfortabel of sportief zitten: al die keuzes maken een fiets tot jouw fiets. 

Om de juiste zitpositie te vinden maken wij gebruik van het Cyclefit meetprogramma. Deze meting is gratis bij aankoop van een fiets en hoort tot onze standaard service. Je krijgt uitgebreid advies en uitleg over de vele merken, modellen en mogelijkheden die bij de aankoop van jouw fiets komen kijken. Daarnaast vertellen we ook welke uitrusting je nodig hebt en hoe je je fiets moet onderhouden.

Heb je specifieke vragen? Ook die mag je stellen. Onze deskundige, sportieve en vriendelijke medewerkers fietsen allemaal al jaren. Ze delen hun kennis en ervaring natuurlijk graag met je!