Dorpstraat 92 | 5731 JK, Mierlo | info@johnknoops.nl | 0492 - 66 35 19

Tacx

John Knoops is erkend Tacx Star Dealer. Een Tacx Star Dealer is een racespecialist die tot de beste dealers van het land behoort. Een Star Dealer is een winkel waar mensen van heinde en verre naar toekomen voor racefietsen en mountainbikes. Laat je verrassen bij de Tacx Star Dealer, bijvoorbeeld door er de Mont Ventoux te beklimmen.

‘Tacxen’ is een begrip geworden onder renners over de hele wereld. Rijden op de Tacx trainer is de perfecte manier om kracht en conditie te verbeteren. Ook bij slecht weer of in de winter biedt ‘de Tacx’ uitkomst binnenshuis, zodat er altijd kan worden gefietst. Want een dag niet gefietst, is een dag niet geleefd. Tacx deelt de passie voor de wielersport met jou. Werk aan je conditie, verbeter je tijden, groei naar de toppen van je kunnen: op Tacx kun je rekenen. Jij de training en de discipline, wij het materiaal en de mogelijkheden. Onze inspiratie halen we bij topsporters met ambitie. Kampioenen als Fabian Cancellara en Alberto Contador nemen alleen genoegen met het beste, ook zij rijden zich voor grote wedstrijden en tijdritten altijd warm op de Tacx trainer. Tacx maakt al decennialang vooruitstrevende producten van hoge kwaliteit. Onze Virtual Reality trainers en de bijbehorende softwareprogramma’s en wielerfilms zijn uniek in hun soort en zorgen voor onbegrensd entertainment in virtuele werelden. Ook onze ergotrainers, fietstrainers, rollenbanken, montagestandaards, fietsgereedschappen, bidonhouders en bidons, ze komen allemaal voort uit onze passie voor de sport. Dat voel je. Fiets met Tacx en je merkt dat je elke dag beter wordt.

Het kan zijn dat u problemen heeft met uw Tacx trainer. U kunt dan uiteraard met ons contact opnemen. Ook heeft Tacx een eigen YouTube account waarin ze een aantal problemen uitleggen. Een link naar dit account vindt u hier.

Artikelen 1 tot 12 van 17 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 12 van 17 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2