JK Cappuccino Ride XXL

JK Cappuccino Ride XXL

Aanmelden? Klik hier!

Op zondag 4 oktober pakken we groots uit en slaan we de handen ineen met een aantal van onze mooiste merken.

Voor ieder wat wils hebben we een tweetal prachtige routes uitgezet. Laat je verassen door een uitdagende 100km gravel-tocht of kies voor de 100km weg-variant over de mooiste lokale wegen.

Uiteraard is er een lekkere kop Il Magistrale koffie voor vertrek, Rapha is aanwezig op de pauzeplaats met hun Mobile Clubhouse en in samenwerking met Powerbar zorgen zij dat jij goed verzorgd de tocht kunt volbrengen.

Dit keer houden we het echter niet bij alleen een prachtige tocht. In onze winkel zullen merken als Enve, BMC, Bianchi, Rapha en 3T hun nieuwste modellen en producten presenteren.

Gedurende de gehele dag kun je de vertegenwoordigers van deze merken alles vragen over de laatste ontwikkelingen en productspecificaties en krijg je echt een kijkje in wat deze merken nu uniek maakt.

We zien je dan ook graag op zondag 4 oktober om er samen een mooie dag van te maken. Inschrijving vooraf via Eventbrite verplicht zodat wij een goed overzicht hebben van de deelnemers.

Uiteraard doen wij ons uiterste best om dit moois te organiseren in lijn met alle geldende maatregelen rondom het Covid-19 virus. Als we allemaal ons steentje bijdragen en de regels en richtlijnen respecteren kunnen we op een veilige en verantwoorde manier genieten van de fietssport.

Wat:

– Il magistrale koffie.

– 100km GPX route (Gravel of Weg).

– Rapha & Powerbar pauzeplaats .

– Next-level productbeleving van Enve, 3T, BMC, Bianchi en Rapha in de winkel.

Wanneer:

– Zondag 4 oktober

Hoe:

– Inschrijven via Eventbrite verplicht.

– Kosten voor al dit moois bedragen €8,-