Winkel blijft open, wij blijven alert

Corona

Update CoVID – 19 Virus

Sinds gisteren zijn er nieuwe maatregelen door de overheid getroffen om nóg verstandiger om te gaan met risico’s rondom het Corona-virus. Ook wij passen deze toe in onze winkel en services. Na wikken en wegen hebben wij besloten om wel open te blijven. Met nieuwe, extra maatregelen. Want we nemen onze verantwoordelijkheid. Wij nemen de woorden van de overheid serieus.

Wij helpen jou de komende tijd verder, maar wel veilig.

NOG MEER ZORG VOOR ELKAAR IN DE WINKEL

Vanaf vandaag zijn maximaal 3 bezoekers tegelijk in de winkel toegestaan. Wacht voor de ingang als er 3 klanten binnen zijn, wij geven je een seintje. Kom via de voorzijde, de achterdeur is gesloten. Houd altijd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar en ons team. Gebruik de desinfecterende gel bij binnenkomst. BLIJF THUIS als je je grieperig voelt. Wij vragen je om contactloos te betalen en zo handcontact te vermijden.

PRIVE AFSPRAAK OP DI, DO EN VR AVOND

Wil je de winkel liever bezoeken zonder andere klanten? Dat kan. Maak dan een afspraak voor de dinsdag, donderdag of vrijdagavond tussen 18.00 en 20.00 uur. Tijdens deze uren is de winkel alleen op afspraak geopend, zodat je de enige bent en we alle tijd voor je hebben. Het afspreken van een passend tijdstip kan via mail: info@johnknoops.nl of via telefoon: 06 51 29 04 94

ONDERHOUD OF REPARATIE? GRATIS HAAL EN BRENGSERVICE VAN JE FIETS

Wachten op je reparatie is de komende weken niet meer mogelijk. Wij vragen je om de fiets af te leveren en op te halen na bericht van ons.

Lukt dat niet? Wij halen of brengen je fiets graag bij je thuis. Deze service is gratis en we nemen alle voorzorgmaatregelen om de aflevering zo veilig mogelijk te laten verlopen. Het afspreken van een passend tijdstip kan via mail: info@johnknoops.nl of via telefoon: 06 51 29 04 94

SPULLEN LATEN BEZORGEN? DAT KAN

Wil je advies of heb je spullen nodig voor je fiets, maar wil je de winkel niet bezoeken? Dan brengen we het bij je thuis. Bestellen van de juiste artikelen en afspreken van een bezorgmoment kan via mail: info@johnknoops.nl of via telefoon: 06 51 29 04 94

TESTRIT (TWEEDEHANDS) FIETS OP AFSPRAAK

Wil je een proefrit maken? Maak dan telefonisch een afspraak via 06 51 29 04 94. Dan hebben we alle tijd voor je. De fysieke metingen doen we op dit moment niet. Ons ervaren team kan de fiets voor je afstellen voor een goede ervaring van de fiets.

ZORG OOK VOOR ELKAAR OP DE WEG

– Rijd bij voorkeur ALLEEN en niet meer in groepen
– Wees alert met het spugen op straat dat niemand achter je fietst
– Put jezelf niet onnodig uit, houd je weerstand op peil
– Eet gezond en genoeg voor voldoende energie
– Drink VEEL water, ook na het fietsen
– Fiets veilig en zoek geen onnodig risico op in de bossen

Wij doen er alles aan om advies en het fietsen zo veilig mogelijk te houden, zodat je kunt blijven fietsen en fit blijft. Fijn om te ervaren dat jij en andere klanten begrip hebben voor de noodzakelijke aanpassingen om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken. Als er iets verandert, dan houden we je op de hoogte.

Vragen of advies nodig over je fiets?

We zijn per e-mail bereikbaar:

info@johnknoops.nl
puk@johnknoops.nl

Wij zijn telefonisch bereikbaar:

JOHN: 06 51 29 04 94
PUK: 06 81 96 33 85

Denk aan je veiligheid en zorg goed voor je gezondheid.

Team John Knoops